Permanente make-up

Wenkbrauwen

De mooiste wenkbrauwen

Er zijn twee verschillende technieken in wenkbrauwen toe te passen, afhankelijk van je eigen huidconditie en wensen. De 3D hairstroke techniek en de poedertechniek.

Met de 3D hairstroke techniek vullen we je eigen wenkbrauwen aan door middel van het bij zetten van fijne ‘haartjes’. Het uitgangspunt is om een zo natuurlijk ogend eindresultaat te behalen. Heb je van nature al volle wenkbrauwen en wil je ze op een fluffy manier aanvullen, dan is dit de juiste techniek voor jou.

Houd je van een meer gedefinieerde wenkbrauw? Dan komt de poedertechniek tot zijn recht. Dit kan van zeer licht tot donker en aangezet en is by far our favorite. Het begin is soft en poederig en loopt over naar meer donker in het uiteinde. Er is ook de mogelijkheid om deze twee technieken te combineren. De combinatie wordt het meeste toegepast bij een wenkbrauw die vrijwel geen tot weinig eigen haartjes heeft aan het begin van de neus.

Prijslijst
Ogen

Infralash

Verder bieden wij de infralash behandeling voor de ogen aan. Dit is een soft variant van de welbekende eyeliner. Met deze nieuwe techniek creëer je een vollere wimper rand, zonder dat je een make-up look creëert. Net zoals de wenkbrauwen blijft deze techniek één tot anderhalf mooi zitten.

De behandelingen

Alle nieuwe behandelingen bestaan uit een eerste behandeling en nabehandeling. Deze zal plaatsvinden na 5-8 weken en zit bij de prijs inbegrepen.

0

Certificaten

+0

Mooie wenkbrauwen
Contact opnemen